OHJEET ILMOITTAUTUMISTA VARTEN

Sarjat
-Yleinen sarja miehet (mies/mies): 20 paria
-Yleinen sarja naiset (nainen/nainen): 20 paria
-Yleinen sarja seka (mies/nainen): 10 paria
-Pro-sarja miehet (mies/mies): 10 paria
-Pro-sarja naiset (nainen/nainen): 10 paria

Maksut
Yleisen sarjan ilmoittautumismaksu on 159 €/pari. Karsintamaksu pro-sarjaan on 20 €/pari. Pro-sarjan karsinnan läpäisseet parit maksavat tämän lisäksi ilmoittautumismaksun 139 €/pari.

Ilmoittautuminen ja maksuehdot
Ilmoittautumis- ja karsintamaksu maksetaan etusivulla olevan liveto-linkin kautta. Toinen kilpailijoista suorittaa maksun ja täyttää maksun yhteydessä vaadittavat tiedot parin molemmista kilpailijoista (nimet, tiimin nimi ja paitojen koot).

Yleisen sarjan ilmoittautumismaksua ei palauteta missään tapauksessa. Jos pari päättää olla tulematta kisoihin esimerkiksi loukkaantumisen tai sairastumisen takia, kisapaikan voi myydä (tai antaa) toiselle parille. Tästä tulee kuitenkin ilmoittaa järjestävälle taholle. Jos pari on maksanut jo yleisen sarjan ilmoittautumismaksun ja läpäiseekin pro-sarjan karsinnat, voi yleisen sarjan paikan vaihtaa pro-sarjaan. Maksun ylimenevää osuutta ei kuitenkaan palauteta. Jos pro-sarjassa toinen parin kilpailijoista loukkaantuu tai sairastuu, tämän parin paikka on mahdollista säilyttää kilpailuissa ainoastaan, jos loukkaantuneen/sairastuneen tilalle pyrkivä kilpailija läpäisee karsinnat. Muussa tapauksessa tämän parin tilalle valitaan karsinnoissa varasijalle sijoittunut pari ja estyneen parin ilmoittautumismaksu palautetaan (karsintamaksua ei palauteta).

Pro-sarjan karsinnat
Pro-sarjan kisapaikka on mahdollista ansaita ainoastaan karsintojen kautta. Karsinta koostuu yhdestä kolmiosaisesta lajista. Jokainen osalaji pisteytetään erikseen ja parin lopullinen sijoitus karsinnoissa määräytyy osalajeista ansaittujen pisteiden perusteella. Parin molempien urheilijoiden yhteenlaskettu tulos määrittää parin sijoituksen osalajissa.

Ilmoittautuminen karsintoihin aukeaa lauantaina 22.2. ja päättyy sunnuntaina 1.3. Karsintalaji julkaistaan maanantaina 2.3. Karsintalajin suorittamiseen ja tulosten lähettämiseen on aikaa saman viikon sunnuntaihin asti (8.3.). Molempien kilpailijoiden tulokset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen lauri.salminen@konttivalmennuskeskus.fi.

Tsekkaa karsintalajin video ja lataa ohjeet sekä tuloskortti karsintoja varten:
VIDEO
OHJEET

TULOSKORTTI